maandag 2 juni 2014

Preview nieuwe website: klaar voor de start?!

Klaar voor de start... van de wielerronde van Uden, jaar ons onbekend
(collectie BHIC, nr. UDE2032)

Het BHIC werkt hard aan een nieuwe website. In een serie blogposts licht ik steeds een klein stukje van de sluier op. Heb je vragen of opmerkingen? Laat ze gerust weten!

Gedurende een aantal maanden nu hebben we je kennis laten maken met onze nieuwe website. Eerst voor een select gezelschap van testers, maar later kon iedereen vanaf onze huidige homepage drukken op de grote knop om de zogenoemde beta versie van die nieuwe site uit te proberen. Dat hebben we niet voor niets zo gedaan, maar om de verandering van website - het hart van onze digitale dienstverlening en voor veel van onze klanten de belangrijkste website voor hun onderzoek - zo soepel mogelijk te laten verlopen.

En ook om nog zoveel mogelijk plooien in die nieuwe website glad te strijken. Dat is nog niet volledig gelukt hoor, maar we zijn inmiddels een eind op weg. Bovendien heeft al dat getest ook weer gezorgd voor een hoop nieuwe wensen. Maar eens moet de stap definitief worden gezet en daarom nu deze korte vooraankondiging:

Op dinsdag 10 juni wordt onze huidige website op http://www.bhic.nl volledig vervangen door de nieuwe site, die nu nog op http://beta.bhic.nl staat.

Een week dus nog! Dan is de nieuwe website een feit en zullen we je natuurlijk uitgebreider informeren. En natuurlijk kun je mijn serie blogposts over de nieuwe website ook nog nalezen.

Christian

Geen opmerkingen: