woensdag 17 december 2014

Gezocht: jouw kerstfoto!

...de eerste kerstfoto maar er volgden als snel meer...
Het begon allemaal met een leuke oude kerstfoto die oud-college Martien op ons Facebook-account zette. Maar toen gebeurde er iets dat wij niet helemaal zagen aankomen... Steeds meer mensen stuurden hun kerstfoto in. Prachtig! Resteert er nog één vraag: hoe ziet jouw kerstfoto eruit? Kom maar op ;-)

Van Hanny van den Boogaard-Van Delft ontvingen wij de sfeervolle kerststal onder de boom, Sandra Hakkens nam ons terug aan tafel in 1978 en Willem Eeckelaar zorgde voor de kleurenfoto van een mooie stal.Tanja van de Ven stuurde een pareltje op uit 1959; van haar oma die zichtbaar geniet onder kerstboom. Wim van Schijndel gaf een mooi inkijkje in de jaren vijftig met een prachtige gezinsfoto onder de boom.

Stap maar even in een teletijdmachine en laat je door de verschillende decennia heenvoeren...Dit is wel het harde bewijs dat de mooiste foto's vaak niet in het archief zitten maar bij jou in je album! Of in je schoenendoos, of in in die ene la van je secretaire. Met welke foto van jou maak jij ons blij? Mooie kerstherinneringen zijn ook van harte welkom!

Marilou Nillesen

Vind je dit interessant? Lees dan ook:
- Kerstmis vijftig jaar geleden
- KerstspelGeen opmerkingen: