maandag 11 november 2013

Carnaval op de nieuwe website


Het BHIC werkt hard aan een nieuwe website. In een serie blogposts licht ik steeds een klein stukje van de sluier op. Heb je vragen of opmerkingen? Laat ze gerust weten!

In de vorige blogpost liet ik je zien hoe we het op de nieuwe website mensen makkelijker maken om hun verhaal te vertellen. En hoe bovendien de Atlas van Brabant eruit komt te zien.

Dit keer een korte post en wel over de fotodatabase. Zoals al in de eerste post gezegd zal die database voortaan vanaf de homepage aan te klikken zijn en je krijgt dan een scherm zoals hierboven. Grotere foto's dan de kleine ruitjes die we nu hebben, zodat je goed kunt zien wat je mag verwachten, natuurlijk een zoekfunctie en filters om te verfijnen.

De foto's zelf kun je vervolgens schermvullend weergeven, je kunt ze delen, erop reageren, ernaar linken of ze insluiten in je eigen website of blog. Eigenlijk zoals je mag verwachten van een fotodatabase. En natuurlijk héél véél foto's, zoals van carnaval, zoals je hierboven ziet. Het is vandaag de 11e van de 11e en dat betekent dat we weer aftrappen voor dit Brabantse volksfeest!

Betatest
Het duurt nu niet lang meer. Volgende week of anders toch kort daarna zullen we een beperkte groep testers toegang geven tot de website zoals hij nu is. We hopen vanaf dan veel feedback te krijgen om de site te verbeteren en voor te bereiden op de officiële lancering.

Wil je ook worden uitgenodigd als betatester? Stuur dan een mailtje naar info@bhic.nl en dan zetten we je op de lijst. Alvast bedankt!

Christian

Geen opmerkingen: