vrijdag 13 december 2013

Puzzel jij ook mee met René?

...Wie weet het allemaal?...
De dagen worden korter, de kerst nadert en dus is het weer tijd voor de Brabant Quiz! René Bastiaanse daagt je uit om je kennis van Brabant (vroeger en nu) te testen. In samenwerking met het Brabants Dagblad, het Eindhovens Dagblad en BN/De Stem brengt het BHIC in de zaterdagkrant van 21 december 2013 de nieuwe Brabant Quiz uit. 
Vlak voor Kerst zal deze vijfde editie van de kleurrijke, maar pittige Brabant Quiz dus bij menig Brabants huishouden op de deurmat vallen. Met wat parate kennis, nadenken, overleggen, opzoeken en desnoods kunst- en vliegwerk kun je de vragen vast wel beantwoorden. In totaal bestaat de quiz uit 34 vragen, onderverdeeld in twee gedeelten: één gedeelte (10 vragen) voor de snelle puzzelaar, gevolgd door een tweede gedeelte (24 vragen) voor de échte "diehard" die diep in de geschiedenis van Brabant wil duiken. 
De Brabant Quiz zorgt ongetwijfeld voor urenlang puzzelplezier en nóg meer kennis over Brabant. Bovendien maak je kans op mooie prijzen want ook dit jaar geven de initiatiefnemers weer prachtige prijzen weg. Geïnteresseerden kunnen deze puzzel na verschijning in de krant (21 december) tevens terugvinden op de website van het BHIC: www.bhic.nl/brabantquiz


Vind je dit interessant? Bekijk dan ook

Geen opmerkingen: