woensdag 15 juni 2016

Het sprookje van duizend-en-één blogs

...verhuizen met de hondenkar in 1958, in Berlicum...
Er was eens…  een mooi verhaal. Wat zeg ik, één verhaal? Honderden, nee dúizenden verhalen! Een paar jaar geleden dwaalden ze soms wat verweesd rond op de oude website van het BHIC, op zoek naar een geschikte plek om gelezen te worden. Die was er lang niet altijd en er werd gezocht naar een oplossing.

Het was even zoeken maar uiteindelijk werd een veilige haven gevonden, ook voor ontheemde verhalen. Dat weeshuis ontpopte zich in de vorm van een blog, Brabant Bekijken. Even leek het erop dat alle mooie vertellingen daar lang en gelukkig zouden leven maar jaren verstreken en ontwikkelingen gingen verder. En het BHIC kreeg een andere website; eentje die ook haar armen opende voor verhalen die niet direct op één locatie konden worden vastgepind.

Dat betekende dat het weeshuis van Brabant Bekijken steeds vaker kamers kon sluiten omdat er weer een verhaal een fijne woonplek had gevonden op de website van het BHIC. Nu alle verhalen zijn ondergebracht, draaien we op woensdag 15 juni ons blog op slot. Nieuwe blogverhalen vind je nu gewoon allemaal op één plek: via www.bhic.nl/verhalen En wat wil het toeval? Precies op 15 juni verschijnt onze 1000ste blog! Maar het sprookje van duizend-en-één blogs gaat gewoon verder via de site. Wil je die nieuwe verhalen gemakkelijk in je brievenbus vinden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Veel dank aan alle trouwe lezers die we graag terugzien op onze site. En ook alle gastbloggers bedankt voor alle interessante, grappige en historische bijdragen! We lezen ook van hen graag nieuwe bijdragen op www.bhic.nl/verhalen

Einde (en ze leefden nog lang en gelukkig...)

Geschreven door:
Marilou Nillesen

Vind je dit leuk? Lees dan ook:
De beste verhalen via e-mail ontvangen?

Geen opmerkingen: