donderdag 9 december 2010

Rondleiding door BHIC voor onze Twitter-volgers!


Op 12 november 2010 werd op Twitter de wereldwijde Follow an Archive Day georganiseerd. Op die dag werd speciale aandacht gevraagd voor archieven op Twitter. Ook het BHIC deed natuurlijk mee en had een paar leuke acties bedacht.

Een daarvan was het winnen van een rondleiding door het BHIC voor degene die ons op Twitter het leukst zou promoten die dag. Maar omdat het kiezen van een winnaar moeilijk bleek, hebben we besloten om gewoon een rondleiding te geven aan ál onze volgers op Twitter die willen!

De rondleiding wordt op zaterdag 8 januari 2011 verzorgd door Christian van der Ven, onze studiezaalcoördinator en ook erg actief op Twitter. Om 10.00 uur word je ontvangen met een kop koffie of thee en een typisch Bossche verrassing. Daarna zal Christian je niet alleen de prachtige Citadel van binnen laten zien, maar neemt hij je ook mee naar de depots om de meest bijzondere archieven van het BHIC te bekijken. Een unieke kans dus! Niet alleen een kijkje achter de schermen, maar ook een gezellige bijeenkomst voor onze volgers op Twitter. Een echte BHIC tweetup!

Wil je meedoen en volg je het BHIC op Twitter? Geef je dan snel op door een tweet te sturen naar @bhicarchief. Heb je nog geen account op Twitter? Dan doen we echt niet flauw hoor. Maak een account aan, ga het BHIC volgen en geef je gewoon alsnog even op voor de rondleiding. Tot dan!

Geen opmerkingen: