woensdag 6 juni 2012

Laat je verrassen op Internationale Archieven Dag!
...opzienbarende foto's en nog veel meer op #archday12...
Ben je op een mooi archief gestuit bij het BHIC? Of is er een collectie van ons die je bijzonder vindt? Laat het weten op zaterdag 9 juni tijdens Internationale Archieven Dag op Twitter. Zet #archday12 erbij en maak deze dag extra bijzonder!

Tijdens Internationale Archieven Dag zetten we archieven en hun collecties, databases en publieksdiensten in het zonnetje. Vanzelfsprekend delen wij die dag bijzondere documenten, foto's of bijzonderheden van het BHIC. Maar het zou heel mooi zijn als onze gebruikers ook van zich laten horen! (Ja, jij dus ook!) Over je onderzoek of twitterervaring, misschien wel over een mooie kaart die je online hebt gevonden; dat maakt helemaal niet uit. Wil je juist iets kwijt over ons blog of wat we op Facebook doen? Het kan allemaal en met #archday12 erbij is het ook voor andere liefhebbers eenvoudig te traceren. Doe je mee?

Het BHIC twittert aanstaande zaterdag zelf over uiteenlopende zaken. Wil je weten waarom we hier soms met een pistool rondlopen of ben je benieuwd wat archieven over de hele wereld nog meer in huis hebben? Volg #archday12 en laat je verrassen... (O ja, je moet daarvoor wel een twitteraccount hebben. Da's gelukkig niet moeilijk aan te maken). Veel plezier!


Geen opmerkingen: