dinsdag 20 juli 2010

Ja ik wil, Yolanthe!


Het is bijna onmogelijk gemist te hebben: het huwelijk van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen. Liefhebbers konden het driedaagse evenement live volgen bij SBS. Zelfs de serieuze kwaliteitskrant The Times plaatste een foto van het kersverse bruidspaar. Hoewel bruiloften in vroeger tijden niet drie dagen duurden, heeft het BHIC er stapels en stapels foto's van in huis.

Eén ding valt op aan die grote verzameling bruidsfoto's; het gaat vrijwel altijd om de viering van het zilveren en gouden jubileum. Niet zo gek omdat zelfs die foto's al heel oud zijn. Vermoedelijk was ten tijde van de huwelijksvoltrekking fotografie nauwelijks nog in zwang of in ieder geval niet te betalen.

Gebrek aan foto- en/of videomateriaal zal het echtpaar Sneijder-Kabau niet hebben. Nu maar eerst eens zien of zij ook die 25 en 50 jaar volmaakt.Foto boven: 50-jarige bruiloft van Lambertus v.d. Greef en Fransina v.d. Greef-Verhagen in Schijndel

Foto beneden: uitzondering bevestigt de regel; het BHIC heeft ook modernere trouwfoto's in huis, zoals het bruidspaar dat per motor naar het gemeentehuis gaat.

Geen opmerkingen: