zondag 22 augustus 2010

We hebben er honderd!


Dit weblog heeft vandaag een mooie mijlpaal bereikt: het bericht wat je nu leest is namelijk precies het honderste bericht! Digitale taart voor al onze lezers!! Zo ongeveer een maand of tien geleden, op woensdag 14 oktober 2009, kwam het eerste bericht online: Hockey nog geen volkssport. En sindsdien zijn er dus nog 99 bijgekomen.

We proberen steeds aan te sluiten bij datgene wat in het nieuws is, soms met een knipoog of op speciale dagen in het verleden, die we ons herinneren als de dag van toen. Maar natuurlijk hebben we ook gewoon mooie foto's met een verhaal of halen we onze archiefschatten uit het depot. Met stip het meest populaire bericht gaat over de bevrijding van Brabant.

Maar niet alleen het aantal berichten groeit gestaag, ook het aantal lezers van dit blog stijgt. Sinds de start is Brabant Bekijken al ongeveer 3.700 keer bezocht. Veel bezoekers komen regelmatig terug. De blog heeft inmiddels een flinke groep trouwe fans om zich heen verzameld: zo'n 25% van alle lezers heeft het weblog in die afgelopen maanden meer dan tien keer bezocht, 10% van alle lezers zelfs een of twee keer per week. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee!

We horen graag van jullie wat je van Brabant Bekijken vindt. Of heb je suggesties voor ons? Laat eens een reactie achter en laat het ons weten. Dankjewel voor je bezoekjes aan Brabant Bekijken!

Marilou, Margot, Gineke en Christian

Foto: Niet met honderd blogposts, maar met honderd jaar had Johannes Köp uit Haps vast ook heel wat verhalen te vertellen! Foto uit 1948.

3 opmerkingen:

Richard Keijzer zei

as er geen foto van meneer Köp van een jaar later?

Richard Keijzer zei

Sorry, mijn W deed het niet goed. Er moest Was staan.

Christian zei

@Richard: Bedankt voor je reactie. De verandering van 'was' naar 'as' zou hier wel eens een hele treffende kunnen zijn... haha! Het antwoord is trouwens: nee, die foto hebben wij in ieder geval niet.

Voor iedereen die de cryptische vraag van Richard niet meteen kan plaatsen: door een telfoutje mijnerzijds is dit niet de 100e blogpost, maar de 101e. Maar feest is het alsnog! <:-)