vrijdag 23 november 2012

In aantocht: de Brabant Quiz!

Voor alle puzzelaars en liefhebbers van Brabantse geschiedenis komt ie er weer aan: de Brabant Quiz! René Bastiaanse van het BHIC daagt je uit om je kennis van Brabant (vroeger en nu) te testen. Je vindt de puzzel in de zaterdagkrant van 15 december in het Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad en BN/De Stem. Wie puzzelt mee met René?

Voor zowel de snelle puzzelaar als de echte 'die hard' is de quiz - inmiddels toe aan de vierde editie - een uitdaging. Er zijn namelijk dertig vragen, onderverdeeld in twee gedeelten: tien vragen die met wat parate kennis, nadenken en overleggen zijn op te lossen en twintig echte hersenkrakers voor diegenen die diep in de geschiedenis van Brabant willen duiken.

Dat betekent dat de quiz garant staat voor veel puzzelplezier, nog meer kennis over Brabant en kans op mooie prijzen. Behalve in de krant van 15 december vind je de quiz - na die datum - terug op de website van het Brabants Dagblad (www.bd.nl/quiz). De inzending sluit maandag 14 januari 2013 dus je hebt een maand de tijd om je tanden te zetten in de vraagstukken. Alvast veel succes en vooral veel plezier!

Geen opmerkingen: