vrijdag 4 januari 2013

Kun jij het BHIC bijbenen?

Met bijna een miljoen bezoekers op onze website per jaar zijn we heel blij. Maar het BHIC is op meer plekken te vinden op het wereldwijde web.


Zo kom je ons tegen op Facebook. Hier zetten we mooie historische foto's, korte berichten of nieuws over het BHIC. Vind je ons leuk, dan maak je met enige regelmaat kans in de prijzen te vallen. Zo mochten we dvd's met de film De Bende van Oss weggeven, net zoals dvd's over de bevrijding en - heel recent - het boek Schatkamers van Nederland. Maar bovenal blijf je op een prettige manier op de hoogte van het BHIC of historische nieuwtjes. En als je ons nú volgt, ben jij misschien wel die tweehonderdste volger!

...twitterrondleiding op de Citadel...

Ook zijn we al enige jaren aan het twitteren en met succes. Niet alleen omdat we ons mogen verheugen op een grote groep volgers maar vooral omdat er veel gebruik van wordt gemaakt. Als volger van het BHIC blijf je gemakkelijk op de hoogte van nieuwe blogberichten, maar ook van nieuws, van toevoegingen aan onze genealogische zoekmachine en van overige zaken. Maar via Twitter kun je ons ook vragen stellen, opmerkingen maken of tips geven. En dat gebeurt steeds meer! Dat heeft al geleid tot verschillende rondleidingen op de Citadel, speciaal voor onze Twittervolgers.

We doen dit niet met het argument 'omdat iederéén het doet'. We doen dit vooral omdat we zo op een snelle, interactieve manier contact kunnen hebben met jou! Dus wil je ons iets laten weten, heb je een vraag of opmerking, volg ons dan en laat van je horen. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief. O ja, en dat we een chatdienst hebben, iedere werkdag tussen 19 en 22 uur, wist je vast al ;-)

Geen opmerkingen: