maandag 14 december 2015

Acht ongeopende pakjes liggen nog voor je klaar...

...Wie weet zit er nog een wel een lekker recept in de adventskalender?...
Dat is leuk zeg, we krijgen veel enthousiaste reacties op onze adventskalender. De uiteenlopende verhalen blijken veel herinneringen los te maken bij de lezers en zijn soms zelfs goed voor een glimlach op een maandagmorgen, zo liet lezer Marcel weten.

Waar komt advent precies vandaan, wat is verlossing zonder vroedvrouw maar ook een recept om je bord bij op te eten: via onze adventskalender wordt een variatie aan verhalen en foto’s voorgeschoteld. Zo’n twaalf medewerkers van het BHIC doken de archieven in, op zoek naar toepasselijke decemberverhalen. Aan de hand van die verhalen tellen we af naar de kerst.

Achter de schermen kunnen we zien dat de adventskalender via onze homepagina heel vaak wordt bezocht. Daarbij nemen lezers ook nog eens vaak de moeite om te reageren op deze bijdragen. Daarvan genieten wij natuurlijk volop van! Maar ere wie ere toekomt, de adventskalender is zeker ook het werk van Wil Schoot van Schoot Vormgeving. Wil heeft ervoor gezorgd dat de foto’s zo prachtig in beeld komen, dat je niet al stiekem vooruit kan klikken maar de verhalen wél weer terug kunt lezen, kortom: Wil heeft ervoor gezorgd dat de adventskalender er goed uitziet én werkt!


Het idee van de adventskalender komt van communicatie en PR-collega Margot die ieder jaar voor de kerstperiode iets origineels bedenkt om ons publiek te verrassen (vorig jaar was dat nog een filmpje met bedankjes). Goed om te merken dat de adventskalender goed in de smaak valt en... op naar het laatste verhaal van 24 december!)

Geschreven door:
Marilou Nillesen

Vind je dit leuk? Lees dan ook:
De beste verhalen via e-mail ontvangen?Geen opmerkingen: